Ο Παπαδόπουλος, ο παπα Τάσος και τα Ποντιακά

Μοιραστείτε το

Συζήτηση σε πάρα πολύ καλό κλίμα είχε ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό, στη πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για τη σεζόν 2024-2025.

Η συζήτηση στα Ποντιακά και οι Ποντιακοί χοροί


Λεβαδειακός – Πρώτη προπόνηση

Τον πρώτο του φίλο στην Λιβαδειά φαίνεται οτι έκανε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, με την ευκαιρία της πρώτης συγκέντρωσης – προπόνησης της ομάδας, για τη σεζόν 2024-2025.

Η αναφορά γίνεται για τον ιερέα, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο ιερέας δεν είναι άλλος από τον πατέρα Αναστάσιο Γιούλα (παπα Τάσος). Ο οποίος είναι γνωστό οτι αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και τελεί τους αγιασμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μόλις ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Τάσος Παστός, τους σύστησε, ο παπα Τάσος μίλησε στον Παπαδόπουλο στα Ποντιακά!

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος κατάγεται από το Κιλκίς, αρχικά φάνηκε να ξεφνιάζεται, ευχάριστα φυσικά. Ο παπα Τάσος του κίνησε την περιέργεια και άρχισε να ρωτά διάφορα πράγματα τον ιερέα. Πάνω στον διάλογο που είχαν, ανάμεσα σε άλλα, του είπε οτι χορεύει και Ποντιακούς χορούς και έτσι ο διάλογος συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέσα σε πάρα πολύ κλίμα.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο παπα Τάσος κάτι έδειξε στον κόουτς στο κινητό του τηλέφωνο και ο τεχνικός του Λεβαδειακού ξέσπασε σε γέλια!

Νίκος Παπαδόπουλος


Ο Αγιασμός και ο σταυρός

Λίγη ώρα αργότερα ο παπα Τάσος προχώρησε και τέλεσε τον Αγιασμό. Ευλόγησε τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, τους φροντιστές κα.

Διάβασε μια συγκεκριμένη ευχή προς όλους, τους ευχήθηκε να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Σε κάποια στιγμή μάλιστα έδωσε στον κόουτς, δώρο, έναν σταυρό.

Στη συνέχεια ο παπα Τάσος αποχώρησε για να ξεκινήσει η προπόνηση, την οποία φυσικά και παρακολούθησε. Όπως έκαναν και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου στον Άγιο Σπυρίδωνα.


Διαβάστε επίσης: Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα

Πηγή

Μοιραστείτε το